antwoordservices

Veel ondernemers hebben het nodig maar veel van hen staan daar ook veel te weinig bij stil: antwoordservices. Deze service is bedoeld om namens jou te antwoorden wanneer jij de tijd er niet voor hebt. Met name aan de telefoon kun je de antwoordservice inzetten, maar er zijn ook antwoordservices voor zoals media en whatsapp. 

antwoordservices

Wat doet de antwoordservice?

Een antwoordservice zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed bereikbaar is. Zij nemen bijvoorbeeld jouw zakelijke telefoonnummer voor je op. Ze leren dus je bedrijf en tone of voice kennen. Bovendien verdiepen zij zich in jouw producten of diensten zodat ze klanten en potentiële klanten altijd op de juiste manier kunnen doorverwijzen.

Social media en andere apps

Natuurlijk zijn er bedrijven die ook meer willen dan alleen bereikbaar zijn via de telefoon. Tegenwoordig moet je ook op social media goed bereikbaar zijn. Veel mensen stellen vragen via Facebook of Twitter. Ook daarvoor zijn er speciale antwoordservices te vinden. Een totaalpakket van deze service bevat niet alleen telefoon maar ook social media, Whatsapp of zelfs de mail. Verdiep je altijd even in de aanbieder want niet elke antwoordservice biedt al deze diensten aan.