Als ik bij ons in het dorp langs de cafeetjes loop, zie ik altijd van die fijne glazen windschermen staan. Je kunt daar al heel vroeg in het jaar lekker buiten zitten. Als je achter het scherm gaat zitten en het zonnetje schijnt er door, dan is dat heerlijk warm. Dat wilde ik thuis ook wel hebben. Ik dacht altijd dat dat niet mogelijk was. Totdat ik toevallig op de site van xterior.nl kwam.

Vele mogelijkheden

Op de site van xterior.nl hebben ze heel veel verschillende glazen windschermen. Er is dus altijd wel een scherm te vinden die bij jouw situatie past. Ik heb gekozen voor een verrijdbare glazen windscherm. Ik wist niet eens dat die bestonden, maar xterior.nl verkoopt deze. Ik heb niet lang na hoeven te denken, want dit leek mij echt ideaal en dat is het ook. Ik kan het windscherm nu zo neerzetten dat ik altijd uit de wind kan zitten. Ik kan nu dus al vroeg in het jaar buiten zitten en hoef daarvoor niet meer naar het dorp. Ik kan gewoon in mijn eigen tuin achter het windscherm zitten met een heerlijk wijntje en in het voorjaarszonnetje. Ideaal toch! Ik kan het iedereen aanraden!