Wat weet jij over een brandwerende kast te vertellen? Onze werkgever wilt namelijk zien dat wij allen veilig ons werk uitvoeren. Op dit moment werken wij natuurlijk zo veilig mogelijk. Al moeten wij nog een oplossing zien te vinden voor onze gasflessen. Deze staan op dit moment los in de gang wat uiteraard niet de bedoeling is. Ik heb mijn werkgever aangesproken en verteld dat ik hier graag een oplossing voor wil gaan zoeken. Dit  vond hij natuurlijk prima zodat ik hier direct mee aan de slag kon gaan. Ik heb er wel voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een extern bedrijf. Het liefst een bedrijf die mij kan garanderen dat zij ons kunnen helpen.

brandwerende-kast-q-basic-30-minuten-brandwerend

Gevonden!

Dankzij het online zoeken ben ik op de website van Denios terecht gekomen. Zij bieden diverse kasten aan welke te gebruiken zijn om gasflessen veilig in op te slaan. Ook in de kosten hanteren zij aantrekkelijke prijzen. Hiermee ben ik vervolgens naar mijn werkgever gestapt en heb het verhaal uitgelegd. Hij heeft uiteindelijk alles in werking gezet waardoor wij nog geen twee dagen later twee kasten in onze gang hebben staan!