bedankjes

bedankjes Snel geregeld

Een tijd geleden hebben wij in de buurt een leuk feest gehouden. Er ging wat geregel aan vooraf natuurlijk. Uiteindelijk hebben wij een prachtige dag gehad! Wij hebben lekker buiten gegeten en er waren veel spelletjes te doen voor de kinderen. Omdat ik zo blij ben met alle hulp van mijn buren, wilde ik hen iets geven. Online ging ik zoeken naar kleine bedankjes. Natuurlijk kan ik niet voor iedereen een groot cadeau kopen. Toch kunnen kleine bedankjes net zo effectief zijn!

Al snel kwam ik op de website van Memoriae terecht. Zij hebben leuke cadeautjes die je aan grote groepen kunt geven. Daar heb ik toen kleine zakjes met een spreuk gekocht, waar ook zaadjes in zitten! Hiermee kan iedereen in zijn of haar tuin de zaadjes planten en in het voorjaar genieten van leuke bloemetjes. Dat maakt onze buurt een nog leukere plek, dacht ik zo! Tevens kan iedereen met vreugde terug denken aan de leuke dag die wij samen gehad hebben, wanneer zij de bloemetjes weer zien!

Bij Memoriae kun je veel van dit soort kleine cadeautjes kopen. Ik heb me erg vermaakt in de webshop en ga daar zeker nog eens bestellen. Mijn vraag aan jullie is wat jullie leuke cadeautjes vinden om als bedankje te geven. Laat maar horen!