Shortlease auto

Wanneer je op zoek bent naar een goede shortlease auto, kan je het beste naar Autorent gaan. Dit is een goed bedrijf dat meerdere vestigingen heeft. Autorent heeft in Arnhem en Nijmegen vestigingen met een breed assortiment aan representatieve auto’s. Doordat zij een groot aanbod hebben, vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Er zijn verschillende soorten shortlease auto’s. Zo heb je ze voor zakelijk en privé gebruik. Een shortlease contract is ideaal voor als je een ondernemer bent, want je weet niet waar je over een jaar werkt. Stel dat je dan een nieuwe auto nodig hebt, dan wil je niet meer vastzitten aan je huidige auto. Een shortlease auto heeft: een minimale looptijd van 1 maand, daarna per dag opzegbaar, vrije aantal kilometers per maand, een WA- en cascodekking en is inclusief schadeverzekering.

Shortlease auto 1

Een shortlease auto bij Autorent

Autorent heeft uitstekende vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Het bedrijf heeft altijd wat je zoekt omdat het assortiment van Autorent heel groot is. Aurorent vindt professionaliteit en communicatie belangrijk. Wanneer je dus niet weet of shortlease wel bij je past, kan het bedrijf je uitstekend adviseren. Omdat Autorent goede communicatie belangrijk vindt, zal het bedrijf ook de tijd voor je nemen. Autorent zal je rondleiden in hun vestigingen zodat je een beeld krijgt wat het bedrijf te bieden heeft.

Autorent wil voor iedere klant iets te bieden hebben, daarom zijn de prijzen per auto heel variërend. De auto’s zijn betaalbaar voor particulieren en ondernemers. Daardoor is er voor ieder een geschikte auto om in te rijden. Naast shortlease auto heeft het bedrijf nog veel meer opties waaruit je kan kiezen. Zo kan je er bijvoorbeeld ook een auto huren. Autorent vindt het belangrijk dat de klant zijn auto zo snel mogelijk heeft en daarom bieden zij een snelle levering. Zo hoef je als klant niet lang te wachten bij een aanschaf.