Al een aantal maanden gaan we geregeld naar de kroeg om daar een potje te darten en een biertje te drinken. Helaas merkte ik van het weekend dat mijn dartpijlen kapot zijn, ik kon er in ieder geval niet meer mee gooien! Balen natuurlijk, ik had net zin in in potje darten….

steeltip

Bij thuiskomst heb ik er dan ook voor gekozen om te zoeken naar een bedrijf waar ik nieuwe pijlen kan halen. Had alleen niet verwacht dat je ook gewoon via het internet kan bestellen! Dankzij het zoeken op het internet ben ik namelijk terecht gekomen op de website van dedartshop.nl. Hier hadden ze diverse pijlen welke ook nog eens een stuk goedkoper waren als wat ik voorheen heb moeten betalen in de winkel. Dit maakte mij wel erg nieuwsgierig waardoor ik in het assortiment van hun ben wezen neuzen. Ik heb dan ook niet alleen pijlen gekocht maar ook een geheel nieuw dartbord heb ik bij de bestelling toegevoegd.

Nadat ik het bedrag heb betaald van wat er open stond hoefde ik alleen maar te wachten tot het bij mij werd bezorgd. Ging er alleen niet vanuit dat hun zo snel zijn met bezorgen. Gisteren in de middag heb ik namelijk mijn bestelling in ontvangst  genomen.