Omdat ik zeer begaan ben met alles wat in de natuur gebeurt, wilde ik geen nieuwe kantoormeubelen aankopen, maar wilde ik zoeken naar gebruikte kantoormeubelen. Dit omdat ik geen gebruikte kantoormeubelen wil verspillen door meteen te grijpen naar nieuwe meubels, terwijl vele meubels wel nog bruikbaar zijn. Bovendien zijn deze vaak ook goedkoper dan nieuwe meubels. Aangezien duurzaamheid voor mij zo belangrijk is en ik niet goed wist waar te starten, ben ik hiernaar op zoek gegaan op het internet. Op deze manier kwam ik terecht op deze website.

Dit bedrijf is gewoonweg top!

Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over dit bedrijf. Dit bedrijf bood immers gebruikte kantoormeubelen aan, die er toch nog zeer goed en bruikbaar uitzagen. Sommigen zagen er eigenlijk zo goed als nieuw uit. Eigenlijk echt zonde wanneer deze zomaar zouden worden weggegooid! Ik was zeer blij dat er bedrijven bestaan zoals dit bedrijf, want hierdoor werk ik toch ook een beetje meer mee met duurzaamheid.Ik kon daarenboven ook genieten van een lagere prijs dan nieuwe meubels. Dit maakte het voor mij dubbel zo positief: minder betalen en toch investeren in duurzaamheid!

Had ik toch verdere vragen, dan kon ik steeds terecht bij de medewerkers. Ze stonden me steeds graag bij voor verder advies, waardoor ik weer verder kon. Top service dus. Kortom, ook op zoek naar betaalbare, gebruikte kantoormeubelen? Dan is dit bedrijf zeker en vast een aanrader! Ik vond het alvast de moeite waard om hier mijn kantoormeubelen aan te kopen.