02A14S3P

Eigenlijk kwam mijn zwager met het idee, een ri&e laten uitvoeren in mijn bedrijf. Ik heb nu meer dan honderdtwintig medewerkers en het blijft elke dag weer belangrijk om hier goed naar te kijken. Iedereen moet onder veilige omstandigheden het werk kunnen doen en moeten bovendien het leuk vinden en gemotiveerd zijn. Hoe kan je dit het beste aanpassen? Er zijn meerdere theorieën over, maar ik denk dat het vooral belangrijk is om individuele toetsing te hebben. Goed, middels een extern bedrijf heb ik een ri&e laten doen. De uitslagen waren behoorlijk positief. Ook konden ze helder en gestructureerd uit een zetten wat ik eventueel kan doen om nog betere omstandigheden te creëren.

images (1)

Een succesvol bedrijf met gezonde mensen

Je wil natuurlijk het allerliefste een goedlopend bedrijf met gezonde mensen. Ik investeer dan ook zoveel in kan om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Hoe gelukkiger de werknemers, hoe beter de producten, daar geloof ik echt in. Ook vind ik het interessant om veel te kunnen reflecteren op elkaar, om persoonlijke leerdoelen te hebben, op individueel opzicht, en zo te bekijken waar iedereen staat en heen wilt gaan. Een ri&e was een van de beste opties om nu mee aan de slag te gaan, ik raad het aan, het is noodzakelijk!