De chromaluxe aluminium waar een prachtige vlinder op staat afgebeeld, heb ik aan mijn moeder cadeau gedaan. Zij is nu net verhuist naar een leuk appartement na de scheiding van mijn ouders. Mijn moeder wilde een nieuwe start en daarom heeft ze bijna alle spullen bij mijn vader gelaten die in ons ouderlijk huis blijft wonen. Het is zo leuk om te zien hoe mijn moeder weer haar eigen leven een nieuwe start geeft. Natuurlijk is het nooit leuk als je ouders gaan scheiden, maar als je ziet dat je ouders hier wel gelukkiger van worden dan heb je dit snel geaccepteerd.

chromaluxe aluminium

Het was een grote verrassing

De chromaluxe aluminium heb ik voor mijn moeder besteld op de website: Wikiprintshop.nl. Hier vind je echt ware kunstwerken. Toen ik de bestelling binnen had, kon ik het niet laten om toch even te kijken voordat ik het cadeaupapier erom heen deed. Wat prachtig! De foto heeft ook echt diepte en je blijft ook echt maar kijken omdat je er helemaal in weg droomt. 

Enfin, natuurlijk ben ik diezelfde dag een kop koffie gaan drinken bij mijn moeder. Toen zij haar cadeau uitpakte, zag ik direct aan haar gezicht dat zij nog enthousiaster was dan ik!