Tuinkisten

Sinds vorig jaar hebben mijn vriend en ik een nieuwe woning gekregen, met een tuin. Heerlijk! Na jaren buiten gezeten te hebben op een veel te krappe balkon kunnen we nu genieten van een mooie tuin met genoeg speelruimte voor de kinderen. Het rondslingerende speelgoed bewaren we in tuinkisten, ideaal!

TuinkistenOplossing voor kleine schuur

Onze tuin is ruim, alleen is de schuur helaas nogal klein. Met een gezin met 2 kinderen is deze eigenlijk net wat te klein. Onze fietsen passen erin, maar dat is het dan. Ik was dus naarstig op zoek naar een oplossing, een oplossing waardoor we de speelgoed van de kinderen kwijt konden en de vissersspullen van mijn man. Iemand wees mij op Propetto, een bedrijf dat tuinkisten produceert en verkoopt. Precies wat ik nodig had!

Verschillende kisten voor in de tuin

Propetto verkoopt diverse soorten tuinkisten, gemaakt van hout of staal en verkrijgbaar in verschillende formaten. De kisten zijn geschikt voor diverse doeleinden. Wij gebruiken het voor het opbergen van hobbyspullen en speelgoed, maar je kunt ook kisten kopen voor bijvoorbeeld het opbergen van brommers en fietsen. Erg handig als je bijvoorbeeld geen schuur hebt waar je deze in kunt plaatsen en je wilt dat deze droog en veilig opgeborgen zijn.